Familia Kiso

kisoRemus de 25 ani si Magda de 23 sunt doi tineri care au ramas orfani la 5 si respectiv 1 an. Ei au crescut la Casa de copii din Beius unde erau in anii 80 aproape 750 de copii. Inca de cand avea 15 ani lui Remus i-a placut de Magda, iar mai tarziu s-au indragostit si s-au casatorit in 1999. A rezultat un mariaj fericit si stabil, iar acum au doi copii: Marcu in varsta de doi ani si Cristian de 11 luni (in 2002). Remus lucreaza ca dulgher in atelierul unei organizatii caritabile locale, iar Magda este angajata la o fabrica de haine. Un singur lucru lipsea mariajului lor, nu aveau o locuinta. Chiria si utilitatile erau mult prea mari pentru posibilitatile lor. Speranta intr-o viata mai buna a revenit odata ce au fost selectati pentru a sta intr-o locuinta Casă Dragă Casă in cadrul proiectului Casa Noastra.

„Acum am unde sa trag un pui de somn linistit cand ma intorc de la lucru. Cand locuiam intr-o singura camera cu altii nu ma puteam odihni, dar acum in noua locuinta vom avea doua camere in care sa dormim!” spune Remus. Visul Magdei este de a deveni coafeza si sa aiba propria coafura. „In sfarsit, de acum vom avea propria locuinta. Asa ca nu voi renunta la visul meu!” Visul lui Remus este sa devina sofer profesionist pe un camion urias. Acum cea mai mare suparare a lor nu mai e lipsa unei locuinte ci suferinta micutului Marcu. „Cand il apuca pe Marcu crizele (el este epileptic) sunt inspaimantata si plang.” spune Magda, „dar stiu ca Dumnezeu va face sa fie bine!”

Gratie Casă Dragă Casă cei doi copilasi nu vor avea soarta parintilor lor. O locuinta decenta, caldura unui camin si oameni ca Dumneavoastra au schimbat viata unor copii si au facut posibil ca ei sa poata avea un viitor mai bun ca al parintilor lor Remus si Magda crescuti la orfelinat.

kiso-copil1  kiso-copil2

Alte familii Vezi toate familiile

Top