Team building

Casă Dragă Casă oferă o oportunitate unică pentru angajaţii oricărei companii ca să lucreze ca o echipă puternică şi în acelaşi timp să ajute una sau mai multe familii nevoiaşe.

Nu e nevoie de nicio experienţă în domeniul construcţiilor. Toţi participanţii sunt îndrumaţi şi ajutaţi de specialiştii Casă Dragă Casă.

Peste 4.000 de voluntari din ţară şi străinătate au trecut alături de noi printr-o astfel de experienţă extraordinară la finalul căreia s-au întors la locul de muncă mult mai motivaţi şi mai dornici să fie de folos atât companiei pentru care lucrează, dar şi comunităţii din care face parte.

Cei care au participat în astfel de proiecte devin mult mai implicaţi în proiectele de Responsabilitate Socială Corporatistă pe care le derulează companiile, fiind mândri şi dornici să se implice în cât mai multe activităţi caritabile sau de binefacere.

Casă Dragă Casă a găzduit echipe de voluntari de la foarte multe companii sau organizaţii de toate mărimile, fie că e vorba de branduri locale, naţionale sau internaţionale. Având în vedere experienţa noastră de peste 15 ani, doar în ultimii doi ani am fost aleşi de Whirlpool, Celestica, Peace Corps, Vodafone, Europharm, Provident etc să le organizăm evenimente de Team Building în care am implicat zeci de voluntari în fiecare eveniment.

„Este minunat ca din când în când să poţi face o faptă bună, să contribui la o cauză nobilă aşa cum s-a întâmplat şi azi aici, alături de colegii de la Provident.” spune Anca, voluntara la Casa de Paști

>> Contactați-ne despre cum ați putea face team building cu noi

Top