Nevoia de locuință

Dumneavoastra faceti parte dintr-o familie care traieste in conditii inumane? Locuiti de cel putin trei ani in Beius sau in judetul Bihor? Nu aveti nici o alta posibilitate de a schimba in bine conditiile de locuit si de viata? Atunci aveti mari sanse sa deveniti familie partener si sa construiti impreuna cu Casa Draga Casa o casa.

Descarcati de aici o cerere pentru o locuinta noua!

De asemenea va putem ajuta cu lucrari de reabilitare la propria locuinta! Va putem ajuta sa va schimhati geamurile si usile caselor, sa schimbati tigla, sa tencuiti fatada, sa izolati podul, sa va montati pardoseaua, sa va reparati sau montati instalatia electrica sau sanitara, sa va termoizolati locuinta etc

Descarcati de aici o cerere pentru reabilitarea locuintei!

Daca dumneavoastra nu sunteti in foarte mare nevoie de locuinta, dar cunoasteti familii in aceasta situatie, le puteti ajuta, indrumand familia sa-si depuna o cerere pentru locuinta.

Tot ce trebuie sa faceti este sa completati una din cererile alaturate si sa o trimiteti prin email la adresa contact[at]casadraga.ro sau prin posta la adresa:

Casa Draga Casa
str. Nicolae Iorga, nr. 27,
Beius, cod 415200, Bihor


IMAGINI CARE PREZINTĂ NEVOIA MARE DE LOCUINȚE DECENTE

Digital Camera   Digital Camera   Digital Camera   Digital Camera   nevoia1   Digital Camera   nevoia3   nevoia2   nevoia5   nevoia4   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Top