Compania de Apă Oradea a deschis robinetul la voluntariat

40 de angajaţi ai Companiei de Apă Oradea au aniversat ziua companiei fiind voluntari la construirea unor locuinţe pentru familii cu venituri reduse

compania de apa oradea -2017Vineri, 21 iulie, 40 de angajaţi ai Companiei de Apă Oradea au ales să dea o mână de ajutor la construirea unor case pentru familii de orădeni alături de Habitat pentru Umanitate Beiuş. Ei sunt angajaţi din toate departamentele companiei şi au vrut să împărtăşească bucuria de ajuta pe cei în nevoie timp de o zi. Ei au voluntariat alături de beneficiarii caselor la confecţionarea armăturilor metalice, la prepararea betonului şi la montarea armăturii planşeului pentru patru apartamente din cadrul proiectului „Locuinţe pentru un viitor sigur” derulat de Habitat în Oradea.

„Particip pentru prima dată la o acţiune de voluntariat şi vreau să mărturisesc că pentru mine este o experienţă pe care îmi doresc să o repet. Este o bucurie să lucrez alături de colegii mei, chiar dacă până acum n-am mai avut ocazia să confecţionez arămturi metalice. N-am crezut că este atât de uşor să aduci zâmbetul pe faţa unor oameni mai puţin norocoşi cu atât de puţin efort” spune, Anca voluntari de la Compania de Apă Oradea.

Printre beneficiarii ajutorului celor de la CAO se află şi o familie cu şase copii care locuieşte în prezent în condiţii dificile într-o casă degradată de la perifieria Oradea. Ei n-au nicio altă posibilitate de a se bucura de o casă decentă pentru că nu sunt eligibili pentru un credit şi nici veniturile lor nu le-ar permite să-şi construiască singuri o casă în următorii 30 de ani.

După o zi toridă, toţi cei 40 de voluntari erau cu zâmbetul pe buze, vâzând că în urma lor a rămas un reszultat frumos şi familii mai aproape de visul de a se muta în locuinţa mult visată.

Mai multe fotografii puteti gasi in albumul foto accesand linkul urmator: https://www.facebook.com/pg/habitatbeius/photos/?tab=album&album_id=10155635927647334

 

Top